Βιογραφικό

Βιογραφικό

Η Ευαγγελία Στεφ. Νικολάου , απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας από το έτος 2010. Ασκεί μάχιμη δικηγορία έχοντας δικαστηριακή εμπειρία όλων των βαθμών τόσο Αστικών όσο Ποινικών και Διοικητικών Δικαστηρίων.

Διατηρεί πάγια συνεργασία με Τραπεζικό Όμιλο εκπροσωπώντας τον ως νομικός σύμβουλος σε ποικίλες υποθέσεις. Επιπλέον, κατέχει την ιδιότητα της Νομικής Συμβούλου Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου από το έτος 2016, όπως και εξακολουθεί.

Κατά το έτος 2013 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στον τομέα Αναλυτικής και Δικαστικής Γραφολογίας και έχει λάβει το πιστοποιητικό της Βρετανικής Ακαδημίας Γραφολογίας (BRITISH ACADEMY OF GRAPHOLOGY (Administration office, 26 Launceston Place, London W8 SRN) και έκτοτε ασκεί το επάγγελμα παραλλήλως της Δικαστικής Γραφολόγου – Πραγματογνώμονος , ούσα εγγεγραμμένη στους καταλόγους Πραγματογνωμόνων Πρωτοδικείων και Εισαγγελιών ανά την Ελλάδα. Είναι μέλος της Βρετανικής Ακαδημίας της Γραφολογίας του Λονδίνου – British Academy of Graphology – B.A.o.G].

Έχει γνωμοδοτήσει επανειλημμένως σε πλήθος αστικών και ποινικών υποθέσεως είτε ως ιδιωτική τεχνική σύμβουλος είτε ως πραγματογνώμονας ορισθείσα αυτεπαγγέλτως από τα Ελληνικά Δικαστήρια. Έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό. Το έτος 2014 πιστοποιήθηκε ως Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια από το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ και από το έτος 2017 έχει αναλάβει την επίλυση υποθέσεων εξωδικαστικού μηχανισμού αιτήσεων επιχειρήσεων με το ρόλο της συντονίστριας από τη Γενική Γραμματεία Ιδιωτικού Χρέους. Έχει υπάρξει ιδρυτικό μέλος της ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ και συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο με την ιδιότητα της Αντιπροέδρου. Γνωρίζει άπταιστα την Αγγλική και Γαλλική γλώσσα.

Χρειάζεστε Νομική βοήθεια;

Μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας.

Ειδική Δικαστική Γραφολόγος

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δικηγόρος – Δικαστική Γραφολόγος – Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια

Ωράριο Λειτουργίας: 09:00 – 19:00
Διεύθυνση: Παπαναστασίου 53, 4ος όροφος, Λάρισα
Τηλέφωνο: 2410 251 572